Klub Ciekawych Osób: trener Tadeusz Snarski

Klub Ciekawych Osób dalej działa i ma się dobrze, czego najlepszym dowodem jest najnowszy wywiad z osobą jedyną w swoim rodzaju – Trenerem Tadeuszem!

Klubowicze, czyli Pan Krzysztof i Pan Łukasz postanowili porozmawiać z niezwykle barwną postacią, która ma swoje zdanie na każdy temat, jadła już chleb z niejednego pieca i nie boi się żadnej pracy, szczególnie w tak trudnych czasach jak dzisiejsze.

Zapraszamy na fascynujące chwile z trenerem, którego część z Was może kojarzyć tylko z boiska, czy ostatnio z nagrywanych filmików z ćwiczeniami. Dziś macie szansę dowiedzieć się jaki Pan Tadeusz jest na co dzień, co lubi, co go drażni. Podczas wywiadu zadano mu wiele oryginalnych pytań, których, z całą pewnością, nie słyszał nigdzie indziej.

Przed Wami pierwszy, ale z pewnością nie ostatni, odcinek nowej odsłony Klubu Ciekawych Osób, którego Gościem jest Trener „Rekinów z Hallera” – Tadeusz Snarski!