Klub Ciekawych Osób

Przed Wami kolejny odcinek serii wywiadów w ramach naszego Klubu Ciekawych Osób. Prezentujemy odcinek numer 4. A w nim prawdziwy „człowiek orkiestra” – mors, muzyk, fotograf. Przy tym świetny facet, który ma wielkie serce i już nieraz wspierał naszą Fundację. Paweł Paluch.

Ten wywiad podzieliliśmy na dwie części. W pierwszej nasz gość odpowie na nasze pytania. A w drugiej, co wyszło dość spontanicznie, opowie o swoim podejściu do jedzenia mięsa. Jesteście ciekawi co powiedział? Zapraszamy do posłuchania.

Klub Ciekawych Osób - Paweł Paluch

Paweł Paluch na temat weganizmu

Filmy, które Państwo oglądają są zamieszczone w serwisie Youtube na naszym fundacyjnym kanale. Nie są one tłumaczone na język migowy, nie posiadają też tłumaczenia w postaci napisów. Jeśli w związku z tą sytuacją, nie mogą Państwo w pełni cieszyć się z ich oglądania, bardzo prosimy o kontakt z nami.

W mailu proszę napisać o który film chodzi, a my postaramy się Państwu pomóc. Maile proszę wysyłać na adres: kaminski.adapa@gmail.com